Rondreis Zuid Afrika Met De Auto

Published Feb 03, 22
6 min read

Zuid-afrika - Vakantie

Dit is de wijk waar creatieve geesten een ziel hebben gegeven aan een voorheen troosteloze buurt. De hoofdstraat Fox Street herbergt cafés en eetgelegenheden uit binnen- en buitenland. Het creatieve Maboneng is tegenwoordig dan ook veilig en erg gezellig. Er zijn maar een handje vol hotels dus het is slim om je eerste nacht zo vroeg mogelijk te boeken.

Wanneer je hier boekt, kan je nog tot 3 dagen van te voren gratis annuleren. Graskop en de Panorama Route Vanaf Johannesburg is het zo’n 5 uur rijden naar Graskop. Dit plaatsje is de perfecte uitvalsbasis voor de Panorama Route en je zit hier ook meteen dicht bij het Kruger Park.

Rondreis Zuid-afrika - De Beste Rondreizen In Zuid-afrika

Kruger Park Je bent nog maar net in Zuid-Afrika maar het is alweer tijd voor het volgende hoogtepunt van je reis: een safari in het Kruger Park! Het Kruger Park is half zo groot als Nederland en staat natuurlijk bekend om de grote variatie aan wildlife. De kans is dan ook groot dat je nergens anders in Zuid-Afrika zoveel dieren zal zien als hier.

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een artikel geschreven met tips voor een bezoek aan het Kruger Park. Daar vind je de meest belangrijke info en vertellen we je over de verschillende mogelijkheden. Swaziland (Mlilwane) Een bezoek aan Swaziland is een leuk extraatje om mee te pakken tijdens je reis - Durban bezienswaardigheden.

Ervaringen & Reisverslagen Zuid-afrika - 27vakantiedagen

Rondreis Zuid-Afrika   Groepsreizen   Unieke reizen met SawadeePrachtige Zuid-Afrika rondreis: safari in Kruger & de Panorama route - Madiba Travel


Hier leven geen gevaarlijke dieren en het is erg leuk om zebra’s, apen en impala’s vanaf de fiets te spotten. Wij verbleven er één nacht, hebben in de ochtend gefietst en zijn toen weer doorgereden. Ook voor deze accommodatie geldt weer dat je echt op tijd moet boeken als je niet achter het net wil vissen want het is behoorlijk populair.

Lucia Na alle indrukken van de afgelopen week en een behoorlijke afstand te hebben afgelegd, is het heerlijk om even een paar dagen op één plek te verblijven en het iets rustiger aan te doen. St. Lucia is hiervoor de ideale bestemming. Dit dorpje is een groene oase en ligt verstopt tussen een rivier en de oceaan.

Zuid-afrika - Rondreis Voor 14 Dagen

Wat St. Lucia uniek maakt is dat je nergens anders ter wereld zo dicht bij nijlpaarden kan komen als hier. Soms wandelen ze zelfs door de straten van het dorp op zoek naar vers gras. Benieuwd naar wat er allemaal te doen is? Check dan onze tips voor St. Lucia.

Lucia dan heb je twee mogelijkheden. Wanneer je de tijd heb, kan je van Durban naar Port Elizabeth vliegen en via de Garden Route naar Kaapstad rijden. Heb je minder tijd dan is het ook mogelijk om van Durban direct naar Kaapstad te vliegen en de Garden Route over te slaan.

Individuele Rondreis Zuid-afrika - Reizen Op Maat

Je hebt voor de Garden Route ongeveer 6 dagen nodig om alles te zien en het niet te overhaast te doen. Enkele hoogtepunten zijn het snorkelen met zeehonden, uitgestrekte stranden, hiken in nationale parken en een safari in Addo Elephant Park waar je grote groepen olifanten kan spotten. Er is zoveel te zien waardoor het te veel is om hier allemaal te beschrijven.

Kaapstad Je reis eindigt in de leukste stad van heel Zuid-Afrika. Kaapstad is onze favoriete grote stad ter wereld en dat komt vooral doordat er zo ontzettend veel te doen en te zien is. Je zou er wat ons betreft dan ook minimaal 6 dagen voor moeten uittrekken maar meer is zeker ook aan te raden.

Rondreis Zuid-afrika - De Beste Rondreizen In Zuid-afrika

Dit is de ultieme reisroute voor Zuid-Afrika + tips - REISJUNKDit is de ultieme reisroute voor Zuid-Afrika + tips - REISJUNK


Bekijk ons artikel over wat er allemaal te doen is in Kaapstad en sluit je reis af met een paar onvergetelijke ervaringen! Onze favoriete adresjes in Zuid-Afrika Als je vaker onze website hebt gebruikt, dan weet je dat we altijd op zoek gaan naar bijzondere adresjes om te verblijven tijdens onze reizen.

In Zuid-Afrika hebben we weer een heleboel pareltjes gevonden die we dan ook graag met je delen. Bekijk hier het overzicht met onze favoriete adresjes in Zuid-Afrika.

Zuid-afrika Reizen

Maak een onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika Het veelzijdige Zuid-Afrika verleent zich perfect voor een individuele rondreis. En dat geldt niet enkel en alleen voor avontuurlijke reizigers, maar ook zeker voor degenen die op zoek zijn naar iets meer luxe. Het land bevat verschillende elementen voor een onvergetelijke reis, zoals een fascinerend dierenrijk, kleurrijke cultuur én een grote diversiteit aan natuurschoon.

Met indrukwekkende wildparken, eindeloze kustlijnen en een sprankelende cultuur, waar magie en medicijnmannen nog de orde van de dag zijn, is een bezoek aan dit land een mooie ervaring. Op zoek naar de 'Big five' Het is ook dé plek bij uitstek om op zoek te gaan naar de ‘big five’.

Zuid-afrika Specialist

Kruger Cliffs lodge near the Kruger national park

Kruger Cliffs Hoedspruit
+27157930259
Kruger lodge

Ook als je zelf ideeën hebt over de indeling van je reis, kijken onze specialisten met plezier voor je na of deze realiseerbaar zijn.

Hoe reis je tijdens je rondreis door Zuid-Afrika? De ideale manier om door Zuid-Afrika te reizen is met eigen vervoer (Drakensbergen). Je bepaalt zelf het tempo en bent niet afhankelijk van anderen. Afhankelijk van de reis die je door Zuid-Afrika gaat maken, is een binnenlandse vlucht vaak gewenst. Zuid-Afrika is een groot uitgestrekt land en vaak, vanwege een beperkte hoeveelheid tijd, is dit een goede oplossing om tijd te besparen.

Rondreis Zuid Afrika - Individuele Reizen Zuid Afrika

Op onze vervoer pagina vind je meer informatie over het huren van een auto in Zuid-Afrika. Wat is de beste reistijd voor een rondreis door Zuid-Afrika? Een rondreis Zuid-Afrika is het hele jaar door te maken. Uiteraard zijn er wel wat verschillen per seizoen waar je als reiziger rekening mee moet houden.

Een aantal maanden is het een stuk drukker in Zuid-Afrika dan in andere maanden. Zo is het in december en januari hoogseizoen in Zuid-Afrika aangezien de Zuid-Afrikanen dan zelf vakantie hebben. Daarnaast is het tijdens onze zomervakantie (juli en augustus) ook erg druk in Zuid-Afrika. Het is daarom belangrijk dat je hier rekening mee houdt tijdens het boeken van je rondreis Zuid-Afrika.

Rondreizen Zuid-afrika - Rondreis Zuid-afrikaHet voor- of najaar is een rustigere periode in Zuid-Afrika. Zo kan je in het najaar genieten van de Tuinroute in volle bloei. Zuid-Afrika kent verschillende regio’s met ieder toch een eigen klimaat. Zo is de beste reistijd voor het noorden onze zomer. Het oosten van Zuid-Afrika is zo goed als het hele jaar door te bereizen en het zuiden van Zuid-Afrika is het best te bereizen in de Zuid-Afrikaanse zomer.

More from Reis, Tips

Navigation

Home

Latest Posts

Scandinavie Reizen

Published Mar 06, 22
11 min read

Vakantie Dagen Europa

Published Feb 19, 22
8 min read